fbpx
DESPRE NOI

Povestea noastră

Life events in a lovely bouquet

Într-un cadru intim din Bucovina, tăinuit de conifere, am amenajat un spațiu fermecător, pentru clipele memorabile din viața ta. Un loc aproape de inima Sucevei și în același timp, aproape de inima ta.

Madrigal Events este mai mult decât o sală de evenimente, este tărâmul momentelor tale prețioase printr-un decor suav, țesut delicat, șlefuit în detaliu. Este prima declarație de dragoste de viață împreună, amintirea pe care o vei păstra la bine și la greu în cutia de bijuterii a inimii. O sală bijuterie care să-ți poarte noroc în viitoarea ta căsnicie, sau care să-ți asigure un cadru cu o eleganță rafinată pentru conferințe sau evenimente culturale.

Un meniu care să-ți cucerească invitații

Indiferent de ocazie, avem un Meniu versatil, pregătit să răspundă tuturor gusturilor. Chef Bogdan Câmpanu, celebrul bucătar fondator CHEF CONSULTING SCHOOL, îți va încânta invitații cu arome sofisticate care îmbină perfect gastronomia internațională cu cea românească.

Aproape de tine și de invitații tăi

Iar pentru o experiență completă și clipe de neuitat, invitații tăi vor fi răsfățați în exterior cu zone de natură, piscină și lounge, în Madrigal Garden. Mai mult, în interiorul sau exteriorul sălii, echipa noastră implicată îți va fi aproape la fiecare pas printr-o servire ireproșabilă.

Și pentru că îți dorești ca momentele de neuitat să dureze o veșnicie, ai la dispoziție un buchet de posibilități de cazare sau de a lua masa a doua zi după marele eveniment. Restaurantul și pensiunea amplasate în incinta complexului nostru sunt la dispoziția ta și a invitaților.

Cei 15 ani pe care i-am petrecut cu drag alături de clienții noștri în domeniul ospitalității ne califică să oferim experiențe unice. Vom folosi această experiență pentru a face ca povestea ta să pășească suav, dar cu încredere pe ringul de dans al vieții împreună. Ne dorim să te bucuri nu doar de o casă de piatră, ci de o casă de piatră prețioasă.

Te așteptăm la noi să șlefuim împreună acest început pentru ca el să strălucească așa cum ai visat!