fbpx
SERVICII

Un sanctuar al delicateții

Îți punem la dispoziție un decor suav, creat cu atenție și delicatețe în cele mai mici detalii pentru ca totul să iasă perfect, iar fotografiile de la marele eveniment, impecabile. Sala Madrigal Events a fost realizată cu gândul la tine și își propune să îți îndeplinească cele mai înalte așteptări.

Ne-am dorit foarte mult ca alegerea pe care o faci să nu reprezinte un compromis, ci să fie din toată inima, motiv pentru care la realizarea sălii pasiunea, empatia și experiența au lucrat împreună.

Meniu versatil, creat în exclusivitate de talentatul Chef Bogdan Câmpanu

Știm cât de important este ca platourile servite la marele eveniment să fie savuroase. Dacă mâncarea este bună, invitații vor dansa mai cu poftă, vor zâmbi mai larg și se vor simți cu adevărat bine. Din acest motiv am mers la sigur pe mâna talentată a chefului Bogdan Câmpanu, unul dintre cei mai populari chefi din România, fondatorul CHEF CONSULTING SCHOOL.

Vă promitem că meniul va fi un buchet de savori care va încânta toate gusturile, adunând laolaltă mâncăruri atât tradiționale, din bucătăria Românească, cât și inovatoare din bucătăria internațională.

Grădină, Piscină și Lounge pentru momente prețioase de relaxare

Pentru a-ți răsfăța complet invitații, aceștia vor avea la dispoziție un spațiu verde generos pentru plimbări, o piscină încăpătoare pentru distracție și un lounge pentru a savura în voie cocktailuri excelente.

Zona exterioară de lounge îți oferă tot ce ai nevoie pentru un cadru mai intim, în care să te bucuri de atmosferă și dintr-o altă perspectivă.

Posibilitate de a lua masa sau de cazare pentru invitați

Pentru că dorești să îi tratezi așa cum se cuvine pe invitații tăi din afara orașului și dorești ca aceștia să aibă parte de o experiență confortabilă, ai posibilitatea să îi cazezi chiar în imediata apropiere a ballroom-ului. În aceeași incintă te bucuri atât de spațiile de cazare ale pensiunii vecine, cât și de disponibilitatea restaurantului de aici pentru ca invitații tăi să ia masa a doua zi la ce oră doresc.